prikljucci_kolay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priključci i utičnice za centralne usisivače

 

prikljucci

Utičnice za crevo

metalna_uticnica

Metalna utičnica

pvc_uticnica

Plastična utičnica

Md Manufacturing u svom programu ima širok izbor utičnica za crevo. Razlikuju se u materijalu od koga su napravljene, obliku i boji, tako da mogu da se uklope u svaki prostor. Utičnice mogu biti od plasike ili metala. Metalne se koriste za prostorije sa više prometa, u garažama i javnim objektima ili kad se utičnice ugrađuju u pod i kada postoji povećana mogućnost njenog oštećenja. Za sve ostale primene mogu se koristiti plastične utičnice.

 

 

Priključci za centralne usisivače

Priključci za centralne usisivače se dele na osnovu podloge koju čiste i na osnovu pogona turbine ako je imaju.

Svi napredniji priključci za čišćenje tepiha i drugih mekih podloga imaju turbinu (agitator). Turbine mogu biti električne ili vazdušne. Vazdušne turbine koriste snagu same centralne jedinice za okretanje četke, odnosno četku vrti usisani vazduh. Zbog toga se javlja manji gubitak usisne snage motora. Turbine na električni pogun imaju motor za okretanje četke sa sopstvenim napajanjem. Električne turbine su zato jače i efikasnije od vazdušnih turbina.

Ostali priključci se dele na osnovu namene odnosno podloge koju čiste. Postoje specijalni priključci za parkete, pločice, zavese, nameštaj, stepenice, kućne ljubimce, nepristupačne delove prostorija, fleksibilni i mikro priključci, priključak za vakumiranje hrane itd.

Za dalje informacije je najbolje posetiti naše kancelarije gde je većina tih priključaka izložena.

komplet_a

Ovde možete preuzeti informativni katalog za vazdušnu turbinu TL2000 i VacPan utičnicu.

 

Galerija

stelthtl2000venecijanerispodwackyvacvacusealeurouticnicapvcuticnicakit1VacPan